En spännande vecka på Elmia Verktygsmaskiner 2024

den 20 maj 2024

Elmia Trade Show Banner

Förra veckan avrundade vi årets deltagande på Elmia Verktygsmaskiner. Mässan var fylld med engagerande diskussioner och värdefulla möten i vår monter B01:76. Under mässan fick våra besökare utforska en rad avancerade lösningar/maskiner som är designade för att höja produktivitet och produktkvalitet:

  • Bandsågar och klingkapar från BEHRINGER & BEHRINGER EISELE
  • GearControl-Oil® oljesensorer från EISENBEISS
  • Blästerutrustning från AGTOS
  • Mät- och analyslösningar från iba
  • INSYS icom's nätverkslösningar
  • Sågmoduler från Begner Systems

Våra partners från AGTOS, BEHRINGER Eisele, EISENBEISS och SLF bidrog med sina insikter och diskuterade lösningar och tillämpningar med besökarna.
Tack till alla som deltog och besökte vår monter. Dessa interaktioner är avgörande för vårt fortsatta arbete och innovation. Vi ser fram emot att möta er igen nästa år med nya insikter och lösningar som driver industrin framåt.

Översiktsbild av montern på Elmia Verktygsmaskiner 2024"Christian Class från BEHRINGER Eisele och Kari Luokkala diskuterar tekniska detaljer i montern.Kari Luokkala demonstrerar klingkapen HCS för en intresserad kund på Elmia Verktygsmaskiner 2024Bild av Begner Measurement Case (Begner Mätväska) utställd på mässanPatrick Klinge från AGTOS demonstrerar blästerutrustning för en grupp intresserade besökare "Patrik Fredriksson, Björn Begner och Wolfgang Karlinger disskuterar i montern på Elmia Verktygsmaskiner 2024Wolfgang Karlinger från EISENBEISS presenterar företagets produkter på mässan.

För ytterligare information om våra produkter och hur de kan gynna er verksamhet, kontakta oss direkt. Vi är här för att hjälpa er möta era utmaningar och uppnå era mål!