Version 8 av ibaPDA - ute nu!

den 15 augusti 2022

Optimerad layouthantering och nya mätmöjligheter med ibaPDA v8.

Ökad användarvänlighet och funktionalitet, optimerad layouthantering och nya funktioner: Med den nya grundversionen v8 av ibaPDA (Process Data Acquisition), optimeras insamling, inspelning och visualisering av högupplöst processdata.

Den helt förnyade Layout Manager erbjuder en central och bekväm åtkomstpunkt för administration och konfigurering av layouter. Här kan skräddarsydda layouter skapas och tilldelas till motsvarande användare med bara några få klick. Dessutom erbjuder den senaste versionen möjligheten att förvärva och analysera GPS-data via kommunikationsprotokollet NMEA-0183.

Det nyligen implementerade InfluxDB-data store gör det också möjligt att skriva tidsbaserad data kontinuerligt eller triggat i en InfluxDB.

Med ibaPDA v8 ändras licensieringen av MARX-donglar till WIBU-codemeter.
Med WIBU codemeter finns nu möjlighet till en så kallad soft licence (USB-port inte längre obligatorisk). WIBU kan också användas som en fysisk USB-dongel.

Det första som fångar ögat är mjukvarans moderniserade användargränssnitt, som kommer med ett anpassat ikonkoncept och som har en positiv effekt på den intuitiva driften av mjukvaran och dessutom förbättrar det övergripande utseendet och känslan.

Registrerade användare kan ladda ner den senaste ibaPDA-versionen under "Downloads" 

 

 
 


Begner Agenturer AB

Samuelsdalsvägen 2 · 791 61 Falun
Tel: +46 23 160 20 · info@begner.com · www.begner.com