Stål

Stål

Framgångsrik ståltillverkning kräver noggranna mätningar över ett brett temperaturområde och under olika förhållanden. AMETEK Land är en erfaren leverantör av lösningar för beröringsfri temperaturmätning till stålindustrin.

Vi erbjuder dedikerade lösningar för centrala tillämpningar och flexibel instrumentering som kan anpassas för specifika processer. Våra produkter stöder högre kvalitet, lägre kostnader och ökad säkerhet inom branschen. AMETEK Land tillhandahåller omfattande lösningar för temperaturmätning med över 70 års erfarenhet av att betjäna stålindustrin. Dessa instrument är utformade för att fungera i de tuffa miljöerna som finns i ståltillverkning och uppfyller de högsta prestandastandarderna, optimerade för temperaturmätningar vid varje viktig fas av processen.

Med den expertis vi har utvecklat under flera decennier skapar vi kontinuerligt produkter för nya tillämpningar och förbättrar vår befintliga produktserie. Många av våra temperaturmätningsinstrument erbjuder unika lösningar för processutmaningar. Vi fortsätter att driva tekniken framåt genom att skapa toppmoderna instrument som levererar prestandanivåer som överträffar alla andra. 

 

Broschyrer

Application Note